Grote belangstelling voor Schaversvelden fase 3

Grote belangstelling voor Schaversvelden fase 3

De verkoop van de woningen verloopt in rap tempo! De eerste koopcontracten zijn al getekend en dat binnen enkele weken na de start verkoop. Bijna alle resterende woningen zijn onder optie, er zijn nog maar een paar woningen direct beschikbaar. De klassieke woningen met een moderne knipoog in de afrondende fase van de wijk De Bulders West zijn dus zeer in trek.

Bewuste keuze om te wonen in Schaversvelden
Kopers kiezen bewust voor plan Schaversvelden. Enerzijds door de mooie ligging van het plan in een groene woonbuurt. Een fijne uitvalsbasis, voor vele vlakbij familie en met de dagelijkse voorzieningen om de hoek. De woningen worden gasloos uitgevoerd en worden voorzien van een warmtepomp. Dit betekent dat de woningen volledig elektrisch verwarmd worden. Natuurlijk goed voor het milieu, maar het zorgt er ook voor dat je geen gasrekening hebt. 
 
Anderzijds bestaat plan Schaversvelden uit een breed pallet aan woningen. Van starterswoningen tot aan vrijstaande woningen. Ook deze nieuwe fase heeft weer een diversiteit aan woningen te bieden. Zo komen er hoek- en tussenwoningen in zowel de koop- als in de huursector. Verder worden er nog 5 riante vrijstaande en 2 prachtige twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Doordat de woningtypen afwisselend geplaatst zijn, ontstaat een fantastisch gemengd en ruimtelijk beeld.
 
Planning
De omgevingsvergunningprocedure voor plan Schaversvelden fase 3 is inmiddels begonnen. Naar verwachting wordt de omgevingsvergunning dit najaar verleend. Binnenkort worden ook de eerste gesprekken met kopersbegeleiding gepland en zullen de showrooms worden bezocht. Het streven is om begin 2021 te starten met de bouw en de woningen en eind 2021 aan nieuwe bewoners op te leveren.
 
Ben er snel bij voor de laatste beschikbare woningen
Bijna alle woningen zijn verkocht of staan onder optie, maar er zijn nog enkele woningen per direct beschikbaar. Kijk op de kavelkaart op www.schaversvelden.nl voor de actuele status per kavel. Wil je de laatste kans op het kopen van een nieuwbouwwoning in plan Schaversvelden fase 3 niet missen dan kun je contact opnemen met één van de makelaars. Het advies is dan wel: ben er snel bij!