Inschrijfperiode voor directe toewijzing gesloten

Inschrijfperiode voor directe toewijzing gesloten

Vanaf de start verkoop op 5 juni 2020 is er een inschrijfperiode gehouden van 1,5 week. We hebben we een groot aantal inschrijvingen mogen ontvangen van belangstellenden, bedankt voor de interesse!

Toewijzing
De woningen worden in eerste instantie onder deze belangstellenden toegewezen en er wordt een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Heb jij je ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan verneem je zo spoedig mogelijk of je een woning toegewezen hebt gekregen. Meer informatie over de toewijzing kun je terugvinden in de verkoopprocedure, te vinden onder de downloads op deze website. 

Te laat met inschrijven en toch belangstelling?
Het kan natuurlijk zijn dat er na de toewijzing nog woningen beschikbaar zijn of dat er woningen beschikbaar komen ná de verkoopgesprekken. Op de website tref je vanaf 15 april 2020 weer digitaal het inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). Zodra we en woning aan je kunnen toewijzen neemt de makelaar contact met je op.

Actuele beschikbaarheid
Voor de actuele status per bouwnummer verwijzen we naar de kavelkaart op de website, enige tijd na de toewijzing staat daar per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je natuurlijk altijd contact zoeken met een van de makelaars.