Pre-sale van start!

Pre-sale van start!

Pre-sale van start!

Schrijf je vóór 21 mei in en krijg voorrang bij de start verkoop eind deze maand!

Hoe ver zijn we?
De verkoop komt steeds dichterbij en veel geïnteresseerden vragen bij de makelaars om meer informatie en willen zich graag al inschrijven. Speciaal voor deze 'early birds' starten we daarom vanaf vandaag, in aanloop op de officiële verkoop, met een pre-sale. 

De verschillende woningtypes in vogelvlucht
Vanaf nu tref je op deze website per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. Zo vindt je er per woningtype en bouwnummer informatie, zoals perceeloppervlaktes, plattegronden, artist impressions en een prijsrange. De definitieve verkoopprijzen worden vastgesteld zodra de bouwkosten bekend zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan. Bekijk het woningaanbod hier.

Hoe werkt de pre-sale?
Heb je een voorkeur voor een bepaald bouwnummer dan kun je het online pre-saleformulier invullen. Vul je het vóór 21 mei 2020 in, en besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Je bent er dan immers als een van de eerste bij en dat waarderen we!

Start verkoop moment
Heb je je ingeschreven voor de nieuwsbrief en/of de pre-sale dan ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor de start verkoop die eind deze maand (online) plaatsvindt. Op dat moment is ook de brochure en definitieve prijslijst beschikbaar. Je kun je dan inschrijven en je definitieve bouwnummerkeuze(s) kenbaar maken. Er is dan uiteraard ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars en kopersbegeleider.