Schetsontwerpen Schaversvelden fase 3 gereed!

Schetsontwerpen Schaversvelden fase 3 gereed!

Schaversvelden
Medio 2020 start de verkoop van plan Schaversvelden fase 3, bestaande uit 25 stijlvolle hoek- en tussenwoningen, 2 ruime twee-onder-één-kapwoningen en 5 royale vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen in het westelijke woongebied van De Bulders in Heeze.

De nieuwe fase bestaat uit een diversiteit aan woningen op gunstig gelegen ruime kavels, met veelal zuid en zuidwest georiënteerde achtertuinen. De mix tussen binnen- en buitenruimte is optimaal. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en zijn prachtig gelegen in een unieke, groene omgeving ingeklemd door een aantal bos- en heidegebieden.

Sneak-preview: eerste schetsontwerpen
In de afgelopen periode is de architect druk in de weer geweest met de woningontwerpen voor deze nieuwe fase. Een klassieke architectuur met een landelijke knipoog. Op deze website delen we graag een sneak-preview van de eerste schetsontwerpen.

Hoe ver zijn we?
Na de afronding van de schetsontwerpen zijn we op dit moment druk met het opmaken van de definitieve verkoopstukken, impressies en tekeningen. Uiteraard zullen we je via deze website en de nieuwsbrief op de hoogte brengen als de definitieve impressies van de woningen beschikbaar zijn, we zullen je dan ook informeren over de verkoopplanning.

situatieschets_met_noordpijl_1