Start verkoop 5 juni 2020 - 12:00 uur!

Start verkoop 5 juni 2020 - 12:00 uur!

Start verkoop 5 juni 2020
Goed nieuws want op vrijdag 5 juni starten we vanaf 12:00 uur met de verkoop van de nieuwe fase in Schaversvelden Heeze. In verband met de richtlijnen van het RIVM zullen we de woningen online in verkoop brengen. Vanaf vrijdag 5 juni zijn alle verkoopstukken dan ook online beschikbaar op deze website. Dit zijn o.a. de verkoopbrochure met daarin de sfeerplattegronden,de verkoopprijslijst, de verkoopprocedure, technische omschrijving en de koperskeuzelijst. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaars die je graag van alle informatie omtrent de woningen voorzien. Heb je liever een gedrukt exemplaar van de verkoopbrochure? Vraag deze dan op bij de makelaars, zij sturen je deze graag toe.

Inschrijven
Vanaf de start verkoop kun je je online* inschrijven op een of meerdere woningen van je voorkeur. Het inschrijfformulier zal aanstaande vrijdag 5 juni vanaf 12:00 uur op deze website te vinden zijn. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 14 juni 2020. In de verkoopprocedure kun je alles omtrent de verkoop en toewijzing nalezen.
let op, ook als je je hebt ingeschreven voor de presale dien je het online inschrijfformulier in te vullen voor je definitieve inschrijving en voorkeurskeuze.

Na afloop van de inschrijfperiode worden alle inschrijvers geïnformeerd over de status van toewijzing. Als je een woning toegewezen krijgt zal de makelaar contact met je leggen om een informatief gesprek voor de woning met je in te plannen en je uitleg geven over het verdere aankoopproces.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als er vragen zijn omtrent bovenstaande of de verkoop van het project dan staan de makelaars je graag te woord. 

* Schrijf je je liever niet online in? Neem dan tijdens de inschrijfperiode contact op met de verkopend makelaars zodat zij je aanmelding handmatig kunnen verwerken.